Vacature Theatertechnicus

Wij, Cultuurcentra Tiliander en Den Boogaard in de gemeente Oisterwijk, zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor op de afdeling (theater-)techniek; iemand die van aanpakken weet, die goed kan samenwerken, een gastheer en met een passie voor professioneel- en amateurtheater.

Wat bieden wij?
- Een contract voor minimaal 24 uur. Meer uren en/of een combinatie met een eigen bedrijf is bespreekbaar
- We volgen Cao Nederlandse Podia.
- Veel variatie in de uit te voeren werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde.
- Twee locaties waar jij je vak kunt uitoefenen (o.a. een vlakke vloer theater).
- Een gezellig en hardwerkend hecht team met hart voor de zaak.
- Ingangsdatum zo snel als mogelijk.

Over Tiliander en Den Boogaard
Beide cultuurcentra zijn het hart van de samenleving. Letterlijk, want Tiliander staat in hartje Oisterwijk en Den Boogaard in hartje Moergestel.
Lokale verenigingen zijn een graag geziene gast en vele organisaties weten de centra te vinden voor vele evenementen. Van een kleine vergadering van 10 personen tot een groot feest met 400 bezoekers en van zakelijke evenementen tot Sinterklaas. Naast zo’n 30 professionele voorstellingen, 30 films ook meer dan 50 amateurvoorstellingen.

Graag ontvangen wij voor 22 december je brief en curriculum vitae. Gesprekken zullen in de 2e week van januari plaatsvinden. De door ons gevraagde competenties sturen we u graag toe op verzoek.
Solliciteren kan door een mail te sturen naar directie@tiliander.com t.a.v. Dhr. R. van Eeten ovv vacature techniek. Bellen voor extra informatie kan naar 013 207 3333.