Vacature Penningmeester/Bestuurslid

Cultuurcentrum Tiliander & Cultuurcentrum Den Boogaard zoekt een Penningmeester/Bestuurslid| Vacature voor een onbezoldigde functie| Sluitingsdatum: 8 juli 2022

Stichting COM (Cultuurcentrum Tiliander & Cultuurcentrum Den Boogaard) heeft een vacature voor een penningmeester-bestuurslid. Als penningmeester maak je deel uit van een enthousiast bestuur dat zich vrijwillig inzet voor het bevorderen en mogelijk maken van een aantrekkelijk, gevarieerd en breed cultureel aanbod in Oisterwijk en Moergestel.

Ieder bestuurslid draagt bij aan de meningsvorming in het Bestuur vanuit zijn/haar eigen expertise, kennis en achtergrond. Het bestuur komt acht keer per jaar samen met de directie om de taken en plannen van de stichting te bespreken op inhoudelijk en financieel niveau.

Als penningmeester beschik je over een gedegen financiële kennis en ervaring (accountant/controller). Daarnaast heb je binding met het cultuur- en verenigingsleven.

Bedrijfsprofiel

Midden in het bruisend hart van de parel in het groen, Oisterwijk, staat sociaal cultureel centrum Tiliander. Tiliander heeft een ruim palet aan activiteiten met als kerntaken de presentatie van podiumkunsten, cultuureducatie, bibliotheek en een toeristisch informatiepunt. Daarnaast heeft Tiliander een volwaardige theaterzaal en diverse vergaderzalen en ontmoetingsruimtes. Tiliander is het huis van de lokale sociale maatschappelijke partners (zoals het welzijnswerk) en vele verenigingen. Inwoners kunnen er terecht met vragen over duurzaamheid en maatschappelijke ondersteuning.

Gastvrijheid, gemoedelijkheid, prachtige theaterfaciliteiten en gratis parkeren voor de deur maken Den Boogaard tot het hart van de samenleving in Moergestel. Met een bibliotheek, een actieve seniorenvereniging en een theater in huis is het een niet meer weg te denken Sociaal Cultureel centrum. Met swingende dansavonden, Moergestelse verenigingen en muziek-en danslessen is Den Boogaard hét cultuurcentrum in Moergestel.

Beide cultuurcentra zijn ondergebracht in een stichting; de directeur bestuurder legt verantwoording af aan het Bestuur. De organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur en een ‘doeners-mentaliteit’. Medewerkers hebben ‘hart voor de zaak’; zij zijn loyaal, gewend hun verantwoordelijkheid te nemen en met een zekere mate van vrijheid invulling aan hun taken te geven.Samen met een team vrijwilligers zorgen zij ervoor dat zowel Tiliander en Den Boogaard niet meer weg te denken zijn uit de samenleving!

Meer informatie

Voor meer informatie over Tiliander en Den Boogaard zie www.tiliander.com en www.denboogaard.nl

Voor verdiepingsvragen over de functie mag u ook bellen met de voorzitter van de stichting mevrouw I. Batenburg 0652691542.

U kunt uw sollicitatie vóór 8 juli sturen naar info@ingebouwknegt.nl t.a.v. Bestuur Stichting COM.