Coronatoegangsbewijs


Naar aanleiding van de persconferentie laten we met ingang van dit nieuwe theaterseizoen de 1,5 meter-maatregel los. Dit kan alleen op voorwaarde dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs kan tonen, te verkrijgen door middel van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag.


Maar hoe werkt dat nu precies? Op deze pagina vind je stap voor stap wat je moet doen om een voorstelling met coronatoegangsbewijs te bezoeken in ons theater met behulp van de CoronaCheck-app.

Bekijk hier een handige instructievideo hoe je dit gemakkelijk kunt doen.


Vaccinatie- of herstelbewijs

 • Maak een geldig coronatoegangsbewijs aan voor het bezoeken van de voorstelling.
  Met je vaccinatiegegevens of herstelgegevens maak je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl een QR-code aan. Dat is jouw toegangsbewijs.
 • Eén van onze medewerkers controleert het coronatoegangsbewijs bij de ingang.
  Neem je digitale of geprinte coronatoegangsbewijs mee bij je komst naar ons theater, samen met je ticket en een legitimatiebewijs.

Dan wensen we je veel plezier bij de voorstelling!

Negatief testbewijs (via testen voor toegang)

 • Koop een ticket via onze website voor de voorstelling naar keuze.
  Bij het bestellen van je ticket hoef je nog niets aan te geven of in te vullen.
 • Maak een testafspraak bij de dichtstbijzijnde testlocatie.
  Je kunt jouw testafspraak inplannen via www.testenvoortoegang.org.

  Deze test is gratis, je hoeft hier niets voor te betalen. De testuitslag is 24 uur geldig, dus jouw test dient plaats te vinden binnen 24 uur voor de voorstelling.

  Het is niet toegestaan om met meerdere personen tegelijk te komen bij een testafspraak. De afspraak geldt voor 1 persoon. Voor elke persoon moet een aparte afspraak gemaakt worden.

  Let op: kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs een voorstelling bezoeken en hoeven dus ook niet getest te worden.
 • Laat je testen.
  Ga naar de testlocatie waar je de afspraak hebt gemaakt. Neem hiervoor je afspraakbevestiging en een identiteitsbewijs mee.
 • Testuitslag
  Na de test ontvang je binnen een uur van jouw testaanbieder je testuitslag via e-mail. Let op, houd voor de zekerheid je Ongewenste e-mail in de gaten. De e-mail met testresultaat zelf geldt niet als toegangsbewijs.
 • Maak een geldig coronatoegangsbewijs aan voor het bezoeken van de voorstelling.
  In de e-mail met je negatieve testuitslag ontvang je een unieke code. In de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl zet je deze code om in een digitaal coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.
 • Eén van onze medewerkers controleert het coronatoegangsbewijs bij de ingang.
  Neem je digitale of geprinte coronatoegangsbewijs mee bij je komst naar ons theater, samen met je ticket en een legitimatiebewijs.

Heb je geen CoronaCheck-app?
Je kunt de ontvangen QR-code gemakkelijk omzetten naar een papieren testbewijs. Ga hiervoor naar www.coronacheck.nl/print. Daar kun je je ophaalcode invullen. Deze code ontvang je bij een negatieve testuitslag. Na controle van de ophaalcode haalt CoronaCheck je testuitslag op. Daarna wordt van jouw negatieve testuitslag een testbewijs gemaakt, in de vorm van een QR-code. Deze code kun je zelf printen, zodat je deze kunt meenemen naar de voorstelling in ons theater.

Dan wensen we je veel plezier bij de voorstelling!

POSITIEVE TESTUITSLAG?

Wanneer je een positieve testuitslag hebt, dan kun je helaas niet naar ons theater komen om de voorstelling bij te wonen. Je krijgt dan uiteraard het bedrag van je ticket terug. Neem hiervoor contact op met de Theaterkassa. Dat kan per mail via info@tiliander.com of telefonisch via 013 207 3333.