Carnaval 2019

Met carnaval is het alle dagen feest in Den Boogaard! Den Boogaard is alleen geopend tijdens de carnavalsactiviteiten. Bekijk hier het programma:

Donderdag 28 februari
Carnavalsconcert door Seniorenorkest Tilburg
Het wordt een vrolijk concert met veel herkenbare en goed in het gehoor liggende muziek. Hierbij wordt nauw samengewerkt met het Moergestels meezingkoor “Agge mar weg bent”.

Vrijdag 1 maart
Scholencarnaval
De basisschoolleerlingen komen samen met de carnavalsverenigingen om Carnaval in te luiden. Natuurlijk wordt er gezorgd voor wat lekkers om de middag goed door te komen. Een topmiddag voor de kids!

Zaterdag 2 maart
Boerenbruiloft en Openingsmiddag
Vanaf 13.30 uur start de Boerenbruiloft. Iedereen is van harte welkom om te zien hoe het bruidspaar in de ‘onecht’ wordt verbonden om er vervolgens een leuk feest van te maken. Voor de kinderen is er natuurlijk weer een kinderhoek met o.a. een springkussen, spelletjes en een snoepkaart.

Jeugddisco
Tussen 18.30 en 22.00 uur kan de Moergestelse Jeugd genieten van de jeugddisco. Entree is gratis en de consumpties zijn slechts €1,-. Voor iedereen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen.

Zondag 3 maart
Prijsuitreiking Kinderoptocht
Op deze zondagmiddag trekt er een bonte ‘opstoet’ door Moergestel. De prijsuitreiking van de kinderoptocht is om 15.00 uur in Den Boogaard.

Maandag 4 maart
Jeugddisco
Tussen 18.30 en 22.00 uur kan de Moergestelse Jeugd genieten van de jeugddisco. Entree is gratis en de consumpties zijn slechts €1,-. Voor iedereen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen. Carnaval in Den Boogaard wordt mogelijk gemaakt door Samenwerkend Moergestels Carnaval. Kijk voor meer informatie op carnavalmoergestel.nl.