Een rondje met een Blondje zondag 09 juni

Artiest: Vereniging Bierproeven Moergestel

Aanvang: 14:00 uur

Genre: Divers

Locatie: Den Boogaard
Den BoogaardVoor deze voorstelling is er geen kaartverkoop via Den Boogaard
T. 013 207 3444
E. info@denboogaard.nl
Iedereen in Moergestel en omstreken die van een speciaal biertje houdt of gewoon met vrienden een zondagmiddag wil gaan stappen, kent het concept van het Bockspringen. In de huifkar met je strippenkaart langs kroegen alwaar je deze keer telkens een ander blond speciaal biertje drinkt met een bijpassend hapje.

Vereniging Bierproeven Moergestel rolt op 1e pinksterdag, zondag 9 juni, het concept van het Bockspringen opnieuw uit in samenwerking met de horeca Moergestel. Vanaf 14.00 uur openen verschillende horecazaken in Moergestel hun deuren en zijn er Blonde Speciaal Bieren te proeven.

De proevers kopen, zoals bekend, een strippenkaart bij een van de horecazaken. In elke horeca gelegenheid kan men dan 1 van de 2 blondjes kiezen. Wil je ze allebei proeven dan koop je gewoon 2 strippenkaarten. De organiserende vereniging gaat er van uit dat er ook dit jaar weer groeiende belangstelling zal zijn voor dit gezellige rondje langs de Moergestelse kroegen.
De verschillende biertjes zullen zeker in de smaak vallen. Ze kennen elk hun eigen aroma, smaak en nasmaak, zijn niet te zwaar van alcohol, kennen een frisse afdronk die past bij de tijd van het voorjaar.