Fluistering der muzen woensdag 15 april

Artiest: Ronald Peeters

Aanvang: 20:00 uur

Genre: Lezing

Locatie: Den Boogaard
Den BoogaardVoor deze voorstelling is er geen kaartverkoop via Den Boogaard
T. 013 207 3444
E. info@denboogaard.nl
Update 24-03-2020
Alle evenementen worden op last van de Nederlandse overheid afgelast. De maatregel duurt tot eind van deze maand en heeft directe gevolgen voor onze cultuurcentra in Oisterwijk en Moergestel: t/m 31 mei zijn alle voorstellingen en films bij Tiliander en Den Boogaard geannuleerd.

Wij nemen hierover zo snel mogelijk contact op met kaarthouders, bezoekers en gebruikers. Met alle gezelschappen en artiesten zijn we in gesprek over vervangende data van voorstellingen in deze periode. Zodra we daarop zicht hebben, ontvangt u deze informatie. 
----------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u zich al aangemeld! Toegang is gratis.

Op woensdag 15 april zal Ronald Peeters een lezing presenteren in de vorm van beeldverhalen in muziek onder de titel:
Fluistering der muzen


Ronald Peeters zegt hier zelf over: In mijn leven voel ik mij geïnspireerd door mijn verbondenheid met Moeder Natuur. Deze verbondenheid vormt voor mij een bron van inspiratie, levenskracht en vertrouwen.
Natuurfotografie biedt mij de mogelijkheid om mijn geraaktheid op creatieve wijze zichtbaar te maken. Oog voor detail, geduld en doorzettingsvermogen maken een schoonheid zichtbaar waar we in het dagelijks leven makkelijk aan voorbij gaan.

De muziek bij de natuurbeelden heb ik zo gekozen dat muziek en beeld samenvloeien.
Fluistering der muzen omvat een tiental beeldverhalen. Graag licht ik een tipje van de sluier: Swans’ delight gaat over levenskracht en schoonheid. Vliegende zwanen nemen ons mee op hun koninklijke vleugelslagen. (Pink Floyd). Wiegend in de wind neemt je mee in de wereld van ontluikende bosanemonen in een lentebos vol zangvogels en gaat over tederheid, schoonheid en overgave aan het licht. Levenslicht is een metafoor voor onze innerlijke wereld en gaat over de kracht van verwondering. We krijgen een inkijkje in de magische, haast surrealistische lichtwereld van mossen.  (Mozart, Saint-Saëns, Vivaldi, Dvorák, Wagner, Respighi).


Laat je verrassen: Fluistering der muzen is verstillend, adembenemend en wonderschoon!

De lezing is toegankelijk voor alle senioren 50+ van de gemeente Oisterwijk en vindt plaats in Cultureel Centrum Den Boogaard te Moergestel, begin om 20.00 uur.
Al een beetje nieuwsgierig! Neem alvast een kijkje op www.leveninverwondering.com
 

Meld je aan via E-mail  Lezingsvm06@gmail.com onder vermelding van naam en telefoonnummer vóór: 30 maart 2020. Een definitieve aanmelding wordt bevestigd.
Contact voor SVM Ludo Claessens | 06 55994464
Contact voor VSO Fons Klaasen | 06 16433781