Wat is je levensmissie? – Saskia Basten dinsdag 16 april

Artiest: Huis van Transformatie

Aanvang: 19:30 uur

Genre: Lezing

Locatie: Den Boogaard
ZolderzaalVoor deze voorstelling is er geen kaartverkoop via Den Boogaard
T. 013 207 3444
E. info@denboogaard.nl
Weet jij al wat jouw levensmissie is? Veel mensen willen graag weten wat hun levensmissie is. En dat is niet voor niks. Want, weten waarom je hier op aarde bent, geeft enorme rust. Want hoe kun je je leven betekenis geven als je dat niet weet?
Saskia is zelf lang op zoek geweest naar haar Levensmissie. Ze wist niet goed wat haar missie was en dat gaf veel onrust. Maar ze heeft hem gevonden en ontdekte dat het kennen van je eigen Levensmissie alles verandert.


Want wat heeft ze ontdekt? Dat je Levensmissie werkt als een soort kompas. Het stelt je in staat om haarscherp aan te voelen wat goed is voor jou en hoe jij je zielepad kan lopen. En daar is niets egocentrisch aan, in tegendeel. Door dit te doen straal je een soort van innerlijk licht uit dat anderen zal inspireren en verwarmen.
In deze training is Saskia de reisleider voor jouw unieke zielepad. Ze laat je zelf je eigen Levenmissie ontdekken en dat is voor jou een transformatie proces dat je zal ontroeren en optillen naar een nieuw niveau. Ze laat je anders naar jezelf en de wereld om je heen kijken en geeft je effectieve oefeningen.
Maar dat is nog niet alles. Door deze training krijgt je Levensmissie een enorme boost. Dat is zo omdat Saskia je in deze training de geheime sleutels geeft om energetische kwaliteiten als overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie te activeren in jezelf en er actief mee te werken. Dit kun je vergelijken met de Krachtmedicijnen van de Sjamanen of de Zeven Spirituele Wetten van Succes van Deepak Choprak. Je leert hiermee namelijk samenwerken met de krachten uit het universum, waardoor je in staat bent om jouw droomleven te creëren.
 
Wat voor een inzichten kun je verwachten tijdens deze training?
– Wat je Levenmissie is
– Waarom jij deze unieke Levenmissie hebt
– Welke levenslessen je hieruit kan leren
– Hoe je kan samenwerken met energetische kwaliteiten als overvloed, zelfvertrouwen, creatie en intuïtie om jouw droomleven te creëren
– Hoe je je Levensmissie een enorme boost kan geven
 
Data:
– dinsdag 16 april
– dinsdag 7 en 21 mei
– dinsdag 4 juni

Klik hier voor meer informatie en de kaartverkoop.