Reading vanuit de Akasha Kronieken – Joyce Veldsink woensdag 27 maart

Artiest: Huis van Transformatie

Aanvang: 19:30 uur

Genre: Lezing

Locatie: Den Boogaard
ZolderzaalVoor deze voorstelling is er geen kaartverkoop via Den Boogaard
T. 013 207 3444
E. info@denboogaard.nl
De Akasha Kronieken helpen je om jouw unieke plek in deze wereld moeiteloos en krachtig in te nemen. Het is een energetisch veld waarin alle informatie over alle levens van alle mensen is opgeslagen. De Akasha Kronieken verstrekken je gedoseerd en op een hele liefdevolle en integere manier informatie en heling op het gebied van je talenten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, trauma’s, andere levens, etc.

Ze ondersteunen je energetisch met transformatie van datgene dat je op dit moment blokkeert om volledig te stralen. Ze helpen je met meer begrip en liefde te genieten van je eigen levensreis. En je talenten volledig te ontvouwen, ten bate van jezelf en de wereld om je heen.
 
Hoe verloopt deze avond? 
Tijdens deze avond zal Joyce Veldsink de Akasha Kronieken openen voor de hele groep. Thema’s die in deze specifieke groep gezien willen worden, komen aan het licht. Dat betekent dat er informatie en heling vrij komt voor de groep. Ieder ontvangt en interpreteert deze op individueel niveau. Het kan zijn dat u al bewust met deze thema’s in uw leven bezig was, het kan ook zijn dat dit op deze avond voor de eerste keer in uw bewustzijn komt. Soms is een groepsreading redelijk statisch van vorm (bv. zoals een lezing). Soms is het meer speels en ontvouwt het zich via interactie met de aanwezigen. En altijd vindt het plaats in liefde.

Klik hier voor meer informatie en de kaartverkoop.