Handanalyse en zelfinzicht – Paul Bles woensdag 27 februari

Artiest: Huis van Transformatie

Aanvang: 19:30 uur

Genre: Lezing

Locatie: Den Boogaard
ZolderzaalVoor deze voorstelling is er geen kaartverkoop via Den Boogaard
T. 013 207 3444
E. info@denboogaard.nl
Al heel lang weten we al dat er een relatie bestaat tussen lichaam en geest. Deze samenhang tussen het menselijk uiterlijk en haar geestelijke oorsprong is duidelijk. Immers, alles heeft een en dezelfde oorzaak, dus kan men aan het uiterlijk veel aflezen van het innerlijk leven dat daaraan ten grondslag ligt.

Als handanalyse wordt toegepast met zorg en zonder oordeel, is het een krachtig middel om een scherp beeld te krijgen van je geest. Je handen vormen een open boek over je totale zijn, je karakter, wat je denkt, voelt en wilt. Ze tonen je jouw verleden en je weg naar morgen.
De handanalyse geeft een goed beeld waar je staat, waar je vastloopt en wat eventueel je blinde vlek is. En dus ook hoe je verder kunt, hoe je kunt loskomen, hoe je jouw eigen werkelijkheid kunt gaan zien.
 

In de handanalyse wordt niet alleen naar de lijnen gekeken. Jouw hele hand is van belang voor een werkelijk inzicht. De heuvels en vingers van de hand geven een helder beeld van jouw psychische energieën, gebaseerd op de zeven planetaire archetypen. De lijnen van jouw hand zijn kanalen voor de energie in je psyché. Je duim geeft de harmonie aan tussen liefde, redeneringsvermogen en wil. Door jezelf beter te begrijpen kun je je bevrijden van negatieve patronen die je vaak lang hebben geblokkeerd. Vaak helpt alleen al het inzicht je beperkingen te boven te komen. Met behulp van handanalyse is een inzicht mogelijk, een nieuwe blik op jezelf en de ander. Zo kun je worden wie je in je kern al bent…..
In deze workshop wordt niet alleen veel informatie gegeven, maar ga je ook concreet aan de slag met je eigen handen. Hiermee wordt een basis gelegd voor inzicht in jezelf.
 
Klik hier voor meer informatie en de kaartverkoop.