Roots zaterdag 16 november

Artiest: Galerie de Verdieping

Aanvang: 11:00 uur

Genre: Expositie

Locatie: Den Boogaard
Eerste VerdiepingVoor deze voorstelling is er geen kaartverkoop via Den Boogaard
T. 013 207 3444
E. info@denboogaard.nl
Een groepsexpositie met foto's van James van Leuven, fotografische abstracties van Hans Lodewijkx, multimediale werken van Louis van den Meijdenberg en keramische beelden van Marly Gootzen.
 
In de foto’s van James van Leuven staan zowel natuur als erfgoed centraal, niet om te registreren maar om de beleving van het onderwerp te doen oproepen. Hij heeft voorkeur voor zwart/wit fotografie en kiest alleen voor kleur als dat de beleving van het beeld versterkt. Ruim dertig jaar onderweg voor opdrachtgevers heeft hem op bijzondere plekken gebracht meestal verrassend dicht bij huis.

Hans Lodewijkx werkt met fotografische abstracties geïnspireerd op het heelal en zonnestelsel. Het is vooral een spel tussen scherpte en onscherpte. Het resultaat zijn ontelbare lijnpatronen in alle kleuren van de regenboog.

Mens en dier als mistige wezens in een veranderende natuur zijn de voeding voor een nieuwe serie multi mediale werken van Louis van den Meijdenberg.

Marly Gootzen laat zich inspireren door oeroude vormen en materialen bij het maken van haar keramische beelden, waarbij kracht en eenvoud de verhalen vertellen van toen en nu.


Deze expositie is te zien op de volgende data tussen 11.00 en 17.00 uur.
2 november
3 november
9 november
10 november
16 november
17 november