Brocken, Spronk & Timmers zondag 07 april

Artiest: Enkele Reis Mars

Aanvang: 14:30 uur

Genre: Muziek

Prijs: € 12.50

Koop hier uw ticket
Johnny Wandel is een aan lagerwal geraakte jongeman. Geen familie meer, geen vrienden en kennissen nauwelijks. Ooit gaat het hem voor de wind tot er ‘a life changing event’ komt in zijn leven. Donkere wolken pakken zich samen en Johnny glijdt sneller af als een zwemmer van de glijbaan met zijn zwembroek tussen de bilnaad.

‘Enkele Reis Mars’ is een verhaal over mentaal welzijn van jeugdige mensen in onze samenleving. Een verhaal over nut en noodzaak van fijne mensen om je heen, maar ook de nut en noodzaak om bewust te kiezen voor vrienden. Klaplopers en matennaaiers horen er niet bij.

‘Enkele Reis Mars’ is een muzikale theatervoorstelling gemaakt door drie muzikanten. De heren hebben furore gemaakt met hun debuut voorstelling ‘Van Tennessee naar Tivoli’.
Robert Spronk op toetsen, is mede bekend vanwege zijn virtuoze spel op de toetsen, veelzijdige composities voor koren, orkesten en ensembles.
Roel Timmers, schrijver van de gedichtenbundel ‘ZOmaargedichtjes2022’, is bekend als zanger van The Buttshakers Show en zijn solowerk bij TimsMusic.
Reinout Brocken heeft samengewerkt met o.a. Johnny Logan, Xander de Buisonjé en gespeeld met concertpianist Ivo Janssen. In de voorstelling bespeelt hij de basgitaar en cello.

De driestemmige samenzang van Brocken, Spronk & Timmers is het unique selling point in de voorstelling.

De prijs is inclusief servicekosten