Koffieconcert zondag 24 maart

Artiest: AMPA - Hanna de Bruin en Manon Berendschot

Aanvang: 11:00 uur

Genre: Muziek

Locatie: Den Boogaard
Midden- en Zijzaal Den Boogaard

Prijs: € 5.50

Koop hier uw ticket
Waar kunnen studenten het beste laten zien wat ze leren? Natuurlijk, op het podium zelf!
Tiliander en Den Boogaard bieden de studenten van AMPA een platform om hun talenten te laten horen en zien. Het wordt ook dit seizoen weer een prachtige samenwerking.

Laat u verrassen door prachtige kamermuziek, vernieuwende programma’s, gespeeld door toekomstige professionals met enorm veel talent! 
Entree €5,50

Koffie en thee voorafgaand aan de voorstelling inbegrepen. 


Hanna de Bruin (alt/mezzosopraan) en Manon Berendschot (pianiste) nemen u mee op een muzikale reis door vijf eeuwen. Ze beginnen in de barok, om vervolgens via de klassieke periode en de romantiek te eindigen in de twintigste eeuw. Ze spelen een programma van bekende en onbekendere werken waarin aria’s, liederen en pianosolo’s elkaar afwisselen. Daarnaast geven ze een persoonlijke inkijk in het leven van een conservatoriumstudent.
 
Hanna en Manon studeren allebei aan het Conservatorium in Tilburg (AMPA). Ze spelen al vanaf het begin van de studie samen en sinds september 2017 vormen ze officieel een duo. Als duo hebben ze al op verschillende plekken gespeeld, waaronder op het Prinses Christina Concours.